Hans-Jørgen Wibstad er ansatt som finansdirektør i Norwegian. Han vil tiltre stillingen senest innen 1. juni 2022.

– Jeg ser frem til å få ønske Hans-Jørgen Wibstad velkommen til Norwegian og vår konsernledelse. Wibstad har lang erfaring innen finans og strategisk ledelse, og jeg er overbevist om at selskapet vil dra stor nytte av hans solide bakgrunn og erfaring i tiden fremover, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

Hans-Jørgen Wibstad kommer fra stillingen som finansdirektør i Multiconsult ASA. Han har mer enn tyve års erfaring fra ulike CFO- og lederroller innen industri, skipsbygging, shipping og offshore, blant annet som finansdirektør i Kongsberg Gruppen. Han har også bred erfaring fra finansmarkedene, herunder jobbet innen corporate banking i flere år.

– Jeg er svært glad for å få denne muligheten. Norwegian er et markedsledende lavprisflyselskap med en sterk merkevare og en lojal kundebase. Jeg ser frem til å bruke min kunnskap og erfaring i en ny bransje og samarbeide tett med en solid ledergruppe når flyindustrien skal vende tilbake til en mer normal hverdag, sier Hans-Jørgen Wibstad.

Wibstad er født i 1964 og er norsk statsborger. Han har en Master i Business and Administration (MBA) fra University of Colorado Boulder i USA. Wibstad erstatter Geir Karlsen i rollen som finansdirektør. Karlsen innehar i dag både rollen som finansdirektør og konsernsjef.

ANNONSE
Forrige artikkelHar store innsigelser mot kjøpet av Air Europa
Neste artikkelDreamliner-fabrikk må bygge om fly i produksjon