Har for lite med kapasitet – Leier inn fire Boeing 777

Det indiske flyselskapet IndiGo har bestemt seg for å leie inn fire Boeing 777 for å møte den enorme etterspørselen etter flyreiser som nå er i India. I følge flyselskapet er det etterspørsel på ruter internasjonalt fra India som gjør at selskapet ser at egen kapasitet med flyflåten er for liten.

I følge den indiske avisen Financial Express vi selskapet leie inn gjennom en wet-leaseavtale to Boeing 777-200LR (Long Range) og to Boeing 777-300ER (Extended Range). I dag har selskapet selv Airbus A321neo som det største flyet i flåten.

Selskapet er i ferd med å inngå en wet-leaseavtale hvor ett leasingselskap skal stille de fire flyene til disposisjon med mannskap. Flyene skal benyttes av IndiGo gjennom vintersesongen 2022/2023 melder avisen.

-Som et midlertidig tiltak har vi besluttet å ta på oss wet lease av enkelte fly for å dekke underskuddet for våre planlagte internasjonale operasjoner. Vi har mottatt godkjenning fra myndighetene, og introduksjonen av disse flyene er fortsatt underlagt ytterligere nødvendige regulatoriske godkjenninger før det er på plass, sa en talsperson for IndiGo til den samme avisen.

  

ANNONSE