Hangar.no

Har funnet kjøpere til tre av sine Boeing 747

Det britiske flyselskapet Virgin Atlantic har funnet ny eier til minst tre av selskapets fem Boeing 747. Selskapet faset ut alle sine jumbojet-fly i mai i år. Utfordringen for flyselskapet har vært å finne ut hva som skal skje med de over 20 år gamle traverne.

Løsningen har blitt å selge flyene til fraktselskapet Atlas Air, som nå skal bygge om G-VROM og G-VROS til rene fraktfly i første omgang. Trolig vil det tredje flyet også ende som fraktfly.

Den 28. oktober skal G-VROS fly siste turen fra Storbritannia til Pinal Airpark i Arizona i USA som passasjerfly. Der blir flyet bygget om til å kunne ta frakt i kabinen.

Dette flyet ble levert til flyselskapet i 2001 og har hatt navnet «Forever young», noe som kan sies å stemme for flyet, når det nå får ett nytt liv.

Andre nyheter

Siste avgang fra Tegel i Berlin på lørdag

Hans Olav Nyborg

Storflyplass i Berlin endelig åpnet

Hans Olav Nyborg

Wizz Air åpner base hos konkurrenten i Romania

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer