Foto: Hans O. Nyborg

Det britiske flyselskapet easyJet måtte ty til meldinger i sosiale medier om en stor andel kanselleringer for juni måned. Flyselskapet skriver at de har bedt britiske myndigheter om å åpne opp for flyvninger til flere land, men enn så lenge ser det mørkt ut.

Det er mengden med sinte kunder som har uttrykt frustrasjon over kansellerte flyvninger i juni, som har gjort at selskapet måtte publisere informasjon om situasjonen blant annet på Twitter.

I følge North Wales Live ønsker selskapet å kunne bruke alle sine fly og mannskap, men at dette viser seg å være vanskelig så lenge det er så få land som er på den grønne listen til Storbritannia.

-Vi ønsker å fly så mange kunder på så mange flyreiser som mulig i sommer, men nå fortsetter vi å justere flyplanen vår basert på begrensningene som er innført av regjeringene for å sikre vårt flyprogram samsvarer best med etterspørselen, sier en talsmann til avisen.

I mens har det kokt på sosiale medier og en lang rekke passasjerer koker i forhold til at reisene de har bestilt nå blir kansellert i tur og orden.

ANNONSE