Skjermdump: OSM Aviation

Bemanningsselskapet OSM Aviation har startet jakten etter piloter, kabinansatte og ansatte til administrative oppgaver for det nye selskapet Norse Atlantic Airways.

I første omgang har OSM gjort det kjent at søknadsrunden for å bli pilot og kabinansatt snart vil bli lyst ut. Både for piloter og kabinbesentingen er det operasjoner med Norwegians tidligere Boeing 787-fly som gjelder.

Oppstarten er beregnet til høsten 2021, med flyvninger på ruter fra desember.

Det var mandag denne uken at det ble kjent at et nytt flyselskap er på trappene i Norge, med flere kjente personer bak kapitalen.

LES OGSÅ: NORSE ATLANTIC AIRWAYS – BJØRN KJOS SATSER PÅ NYTT

Norse Atlantic Airways er navnet på det som skal kunne bli et nytt flyselskap med flyvninger fra Europa og over til USA. På sikt også mål om å nå Asia med Dreamlinere fra Europa.

I følge E24 skal de første flyene være klare for avgang i desember 2021.

Det er blant annet Bjørn Kjos og Bjørn Kise som er med på eiersiden, men også en tredje Bjørn, for Bjørn Tore Larsen har også kastet seg på.

Dermed blir Norwegian og SAS på nytt møtt av konkurranse i markedet, selv om Norwegian så langt har droppet langdistanse. I tillegg kommer selskapet Flyr som også vil ha sin del av kaken.

ANNONSE
Forrige artikkelBoeing har oppdaget produksjonsfeil på cockpitvinduer i 787
Neste artikkelStorbritannia innfører reise- og flyforbud fra Qatar