12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Har startet utvikling av ny versjon av Sukhoi Superjet

Den russiske flyprodusenten GSS skal utviklingen av en ny versjon av Sukhoi Superjet allerede ha startet. Flere russiske medier har denne uken meldt at den kortere versjonen av Superjet 100 er utsatt på ubestemt tid.

Dette avviser produsenten bak flytypen og sier de er pålagt av den russiske presidenten å ha en ny versjon av Sukhoi, Sukhoi SSJ75 klar innen 2024.

Det har vært mye frem og tilbake rundt hvor mange seter det nye flyet får, men til tross for navnet SSJ75 er det opp mot 78 for å være eksakt som skal kunne sitte i flyet. Tidligere rapporter har sagt at flyet skal kunne ta opp mot 85 passasjerer.

Dagens SSJ100 kan ta 98 passasjerer.

Andre nyheter

Nå bygges den aller siste Airbus A380 hos produsenten

Hans Olav Nyborg

Første Airbus-fly for New York-London rute snart ferdig

Hans Olav Nyborg

Airbus lanserer planer for nullutslipps-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer