Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Havarikommisjonen i Italia bekrefter etterforskning av motorhavari hos Norwegian

Den italienske havarikommisjonen ANSV – Agenzia nazionale per la sicurezza del volo bekrefter mandag at det er satt i gang etterforskning av hendelsen med et Boeing 787 fra Norwegian på flyplassen Fiumicino ved Roma denne helgen.

Sikkerhetsundersøkelsen skal avdekke hva som skjedde da en av motorene på LN-LND, et Boeing 787 Dreamliner-fly fra Norwegian fikk havari under avgang. Flere motordeler falt ned mot bakken og skal ha truffet en rekke med hus og biler i området nær flyplassen.

LES OGSÅ : MISTET MOTORDELER UNDER AVGANG FRA FLYPLASS I ROMA

Andre nyheter

Dash 8 knakk understellet under landing i Kenya – Kolliderte med klovdyr

Hans Olav Nyborg

Tror Airbus-flyet er vrakgods etter nødlanding

Hans Olav Nyborg

Her endte Airbus-flyet opp etter å ha fått birdstrike

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer