6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: FDNY

Helikopter styrtet inn i taket på skyskraper i New York

Et helikopter skal ha styrtet inn i taket på en skyskraper som ligger på 51st Street og 7th Avenue i New York. Ulykken skjedde mandag, og helikopteret skal ha styrtet ned i taket på bygningen som har 50 etasjer.

I følge den lokale TV-kanalen NY1 var helikopteret privateid og hadde en person ombord som var pilot. Helikopteret var av typen Agusta A109E . Piloten skal ha vært en brannmann som også jobbet for East Clinton Volunteer Fire Department.

Flyturen som startet på en heliport ved New York skal ha vart i 11 minutter før helikopteret styrtet på taket av skyskraperen. Det var regn , tåke og dårlig sikt da ulykken skjedde.

Flere av nyhetskanalene i New York forteller i sine sendinger at samtlige helikoptre fra TV-kanaler som dekker New York-området måtte stå på bakken mandag på grunn av lav sikt og tykk tåke. Hvorfor helikopteret som styrtet var i luften til tross for advarsler om sikten er noe NTSB og FAA skal undersøke.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer