Illustrasjonsbilde

OPPDATERT: Politiet i Trøndelag og avisen Adresseavisen melder at det trolig har skjedd ett helikopterhavari i Verdal. Helikopteret skal ha havarert på et jorde. De to var passasjerer i helikopteret og var hjemmehørende i Overhalla kommune.

Ulykken skal ha skjedd ved 10.40 tiden og i følge vaktlederen Roger Gjersvold skal flere være skadd og muligens omkomne. 

Det skal være tre personer som er involvert i ulykken i følge Redningssentralen i Sør-Norge. Nødetater skal være fremme ved havaristen og det skal være meldt om tykk tåke i området, også da ulykken skjedde. piloten ble skadet i ulykken og er innlagt på St. Olavs hospital.

Havarikommisjonen har sendt av gårde sine folk fra Lillestrøm til å bistå med å finne årsaken til ulykken.

– Foreløpig har vi ikke mange opplysninger å gå ut med. Vi har flere enheter i området og jobber intenst med å kartlegge situasjonen og håndtere den, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim  til VG

SAKEN OPPDATERES

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous article Medier: IAG i markedet for å kjøpe easyJet
Next article Starter arbeidet med å «pusse opp» hele A380-flåten