23.7 C
Oslo
08/08/20
Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Hellas stanser TUI-fly fra Sverige

Charterselskapet TUI valgte å starte opp igjen sine charterflyvninger til blant annet Hellas, til tross for at landet har gitt klar beskjed at det ikke er åpent for svenske statsborgere.

TUI har fløyet det første flyet til Rhodos i Hellas, noe som det ble bråk av i følge den svenske avisen Aftonbladet. Greske myndigheter har nå satt en stopper for flyvningene og nekter reiseselskapet å komme med flere passasjerer til landet.

TUI må dermed avlyse de kommende flyvningene, og må sende ned et fly som skal hente hjem de første passasjerene som ble transportert ned til Hellas denne helgen.

TUI sier til avisen at de har vært klare på at det var både turister, journalister og egne ansatte ombord, og at ingen av de som er med flyene har testet positivt for koronaviruset.

Flyselskapet SAS hadde også satt opp flyvinger fra Sverige til Hellas denne uken, som nå er kansellert.

Andre nyheter

SAS enige med kreditorer om avtale

Hans Olav Nyborg

Kastrup: 65,5 prosent fall første halvår

Hans Olav Nyborg

Emirates åpnet Oslo-ruten igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer