Hangar.no
Finavia

Helsingfors flyplass har fått doble flybroer

Flyplassen i Helsingfors har åpnet helt nye doble flybroer i den vester piren på terminalen. Flybroene, multiple aircraft ramp system (MARS) , kan brukes på to fly av typen Boeing 737, eller Airbus A320-familein, eller på ett langdistansefly med to utganger på flyet i bruk for å fylle opp flyet eller tømme det for passasjerer.

Målet for flyplassens ledelse er å minimere bruken av busser for å frakte passasjerer inn og ut til flyene.

Når et langdistansefly skal bruke de doble broene, vil en bli brukt for passasjerer til businessklasse, og en for passasjerer til økonomiklasse.

Flybroene er for bruk til fly som ankommer fra non-schengen-områder. Totalt er det fire slike doble flybroer som er montert ferdig på flyplassen.

Andre nyheter

Stanser utbetaling av refusjon gjennom reisebyråer

Hans Olav Nyborg

DAT setter inn «VIP Flyet» MD83 i anledning jul

Sebastian Ellefsen Burmo

Leasingselskap kvitter seg med ytterligere aksjer i Norwegian

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer