-8.3 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no
Youtube

Her ankommer den aller siste Airbus A380 som skal bygges ferdig i Toulouse

Natt til torsdag ankom den aller siste Airbus A380, i seks store deler, til Toulouse i Frankrike. Delene til dette siste Airbus A380 komm i natt med store skip inn til Frankrike og ble fraktet inn til Toulouse på en convoy av lastebiler.

Flykroppen på kjempeflyet kom i flere deler, og er fraktet som vanlig med skip fra Hamburg i Tyskland. Det samme gjelder halepartiet, mens vingene ankom fra Broughton i Wales.

Flyet skal etter planen leveres til flyselskapet Emirates, som det aller siste flyet som produseres og som er i bestilling av selskapet. Emirates annonserte i 2019 at selskapet har droppet de siste 39 Airbus A380-flyene som det egentlig hadde bestilling på, og at det siste flyet ville bli levert i 2021.

Andre nyheter

Første 737 MAX levert til Alaska Airlines

Redaksjonen

WestJet fløy første rute igjen med 737 MAX

Redaksjonen

Airbus: Vulkanutbrudd på halepartiet

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer