Foto: Twitter

Et Boeing 747-400 fly fra Virgin Atlantic ble stående på bakken med seks timers forsinkelse, etter at de kabinansatte trolig glemte å deaktivere nødsklien på en av flyets dører.

Da sjåføren i en lastebil som skulle levere mat til flyet banket på døren utenfra, ble nødsklien utløst fra døren som ble åpnet av en kabinansatt på innsiden av flyet.

En video som er publisert på Twitter viser sjåføren som må rygge unna lastebilen for at nødsklien skal få brettet seg helt ut.

Flyet skulle etter planen benyttes på rute mellom Manchester i Storbritannia og Orlando i USA, men ettersom det måtte monteres på plass en ny nødsklie, ble avgangen for passasjerer og mannskap seks timer og 16 minutter forsinket lørdag.

https://twitter.com/breakingavnews/status/1229023526188933120

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988. E-post: hansolav@hangar.no