-9 C
Oslo
18/01/21
Hangar.no
Foto: Twitter

Her blir nødsklien på jumbojeten utløst – Forsinket flyet med seks timer

Et Boeing 747-400 fly fra Virgin Atlantic ble stående på bakken med seks timers forsinkelse, etter at de kabinansatte trolig glemte å deaktivere nødsklien på en av flyets dører.

Da sjåføren i en lastebil som skulle levere mat til flyet banket på døren utenfra, ble nødsklien utløst fra døren som ble åpnet av en kabinansatt på innsiden av flyet.

En video som er publisert på Twitter viser sjåføren som må rygge unna lastebilen for at nødsklien skal få brettet seg helt ut.

Flyet skulle etter planen benyttes på rute mellom Manchester i Storbritannia og Orlando i USA, men ettersom det måtte monteres på plass en ny nødsklie, ble avgangen for passasjerer og mannskap seks timer og 16 minutter forsinket lørdag.

Andre nyheter

KLM-fly på bakken i Kina i to uker

Redaksjonen

Her har bilisten rotet seg inn på taksebanen

Redaksjonen

Indonesia er det farligste sted i verden å fly

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer