1.9 C
Oslo
05/03/21
Hangar.no
Youtube

Her har bilisten rotet seg inn på taksebanen

Tirsdag denne uken ble et kjøretøy oppdaget kjørende på en taksebane på flyplassen Suvarnabhumi ved Bangkok. Det spesielle her var et kjøretøyet var en sivil bil, med en sivil person som hadde kjørt feil fra en motorvei.

Sjåføren skal ha kjørt mot en Boeing 777 som befant seg på taksbanen, der pilotene valgte å stanse helt opp. Etter en kort seanse med kjøring på egenhånd inne på flyplassområdet ble både sjåføren og bilen eskortert inn mot terminalen der vedkommende ble arrestert.

Airports of Thailand PLC som drifter flyplassen har fått kraftig kritikk, for det som må sies å være en dårlig sikkerhet, når en sjåfør har klart å kjøre inn på området. Sjåføren skal ha hevdet at han hadde drukket og ikke var edru, men nærmere undersøkelser av mannen ga mer et svar i retning av at han hadde ruset seg på rusmidler.

Andre saker

Sør-Sudan: 10 omkom i flyulykke

Redaksjonen

NTSB: Mye tyder på metalltretthet i PW4000-motor som havarerte

Redaksjonen

Skal demontere TWA 800 etter nesten 25 år

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer