11.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Youtube

Her krasjer Fokker 100 flyet gjennom gjerder og en mur før det treffer huset (Video)

En video fra et overvåkningskamera er nå publisert på Youtube, og viser Fokker 100-flyet fra selskapet Bek Air i det flyet havner utenfor rullebanen, og deretter krasjer gjennom et gjerde og en mur.

Flyet endte opp gjennom veggen i et toetasjes hus 27. desember 2019.

Det som er interessant med selve videoen er at den viser flyets bevegelser nedover rullebanen, og en kan tydelig se at flyet løfter seg, men at vinkelen på flyets neseparti er helt feil. Det er også tydelig at flyet treffer rullebanen med et brak like før det så sklir ut og treffer et gjerde og så en mur.

LES OGSÅ: FOKKER 100 STYRTET I KASAKHSTAN

Videoen viser at flyet ikke var i luften da det krasjet inn i husveggen, men hadde truffet rullebanen med stor kraft, og deretter skled ut av rullebanen.

12 personer omkom i ulykken, mens 50 personer måtte fraktes til sykehus.

LES OGSÅ: UNDERSØKER TRE TEORIER RUNDT FOKKER 100 KRASJ
LES OGSÅ: UNDERSØKER OM IS PÅ VINGENE VAR ÅRSAKEN TIL ULYKKEN

SE VIDEO FRA YOUTUBE HER: (Legg merke til detaljene øverst i videobildet bak datoen)

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer