13.3 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no
Youtube

Her krasjlander flyet på en travel bilvei i USA

To personer overlevde en krasjlanding på en lokal bilvei i byen Phoenix i USA 11. desember. Nå er bilder og video sluppet fra hendelsen.

Pilotene skal ha fått tekniske problemer med flyet, som er av typen Piper PA-34-200T Seneca II. Under landingen skal flyet ha truffet en rekke parkerte biler som både ble ventet og ødelagt, i tillegg til at en lyktestolpe skal ha fått hard medfart.

Ingen av bilene som kjørte på bilveien skal ha blitt truffet av flyet, flere sjåfører oppfattet hva som var i ferd med å skje og kom seg vekk. Hendelsen fant sted på 23rd Ave/Deer Valley, tett inntil flyplassen i området.

Begge som var ombord ble raskt kjørt til sykehus og det ble meldt at begge var stabile etter hendelsen.

Den amerikanske havarikommisjonen NTSB har satt i gang sine undersøkelser etter hendelsen. Flyet ble totalvrak under landingen.

Foto: PFD
Overvåkningskamera fanget flyets landing på bilveien (Øverst i bildet på midten ) Youtube

@phoenixfiredepartment responded to the area near 23rd Ave/Deer Valley for a small plane that crash landed near Deer…

Publisert av Phoenix Fire Department Onsdag 11. desember 2019

Andre nyheter

Rev av dør på Airbus A380 da flyet skulle ut av vedlikeholdshangaren

Hans Olav Nyborg

Fly måtte avbryte avgang – mekaniker tiltalt for sabotasje

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer