16.1 C
Oslo
18/09/20
Hangar.no
Twitter

Her oppdager bakkemannskapene at det brenner i flyets understell

Like etter at et Boeing 737-800 fra det ukrainske flyselskapet SkyUp hadde parkert på flyplassen Sharm-el-Sheik i Egypt lørdag, oppdaget bakkemannskapet at det var full fyr i flyets understell.

Flyet med 189 passasjerer og mannskap ombord ankom etter en flyvning fra Zaporizhia og hadde ikke hatt noen problemer under selve landingen.

Nå hylles bakkemannskapene av landets havarikommisjon, som sier at takket være at brannen ble så raskt slukket ble det som kunne ha blitt en større katastrofe avverget.

I følge FlightGlobal skal det være lekkasje av hydraulisk olje hvor brannen har oppstått under landing. Brannen ble slukket etter kun ett minutt, og alle ble evakuert fra flyet kort tid etter.

Andre nyheter

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Skadet vinge på flyet til den franske presidenten

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer