Twitter

Det er ikke hver dag en ser et Airbus A320 som har satt seg fast under en gangbru. Men i den kinesiske byen Harbin skjedde nettopp dette 13. oktober i år.

Flykroppen uten vinger og hale skulle fraktes til en nærliggende flyplass. Men da sjåføren som hadde flyet bak på sin trailer kom til gangbroen, beregnet han nok høyden på flyet helt feil. Det skal ha endt med at flyets skrog ble skrapt godt opp på taket før det satte seg fast under broen.

I rundt 20 minutter skal sjåføren ha klødd seg i de små grå, og snakket med opptil flere på telefon om hva nå. I følge China News skal sjåføren til slutt ha valgt å slippe ut mye av luften fra dekkene på både trekkvogna og lastevogna. Dermed kunne han få flyet løs fra en heller kinken situasjon.

For sjåføren må den vel sies at hellet gikk ut på at flykroppen, som har tilhørt selskapet China Southern Airlines, skulle fraktes til en mindre flyplass der fly blir hugget opp i Kina. Ellers kunne det være sjåføren fikk en del ting å forklare dersom flykroppen skulle benyttes videre.

ANNONSE
Forrige artikkelBoeing har startet jobben med å kutte hoder i ledelsen
Neste artikkelThai Airways avviser at selskapet kan bli lagt ned