Hangar.no

Her tar stormen tak i et Boeing 787 og dytter det inn i et annet fly

Et kraftig storm som rammet Doha i Qatar torsdag, hadde så kraftig vind at et Boeing 787 som sto parkert på flyplassen ble dyttet inn i et annet fly.

Det var 15.30 tiden at kraftige vindkast klarte å dytte avgårde et Dreamliner-fly tilhørende flyselskapet Qatar Airways, slik at det ble dyttet inn i et Airbus A350 tilhørende samme flyselskap.

Vinden var på rundt 63 knts. I følge flyselskapet skal flyene ikke ha fått store skadene, men det er store krefter som har vært i sving for å flytte Dreamlineren slik at det endte opp med nesepartiet i siden på Airbus-flyet.

Andre nyheter

Landingshjulene knakk under landing

Hans Olav Nyborg

Fakta: 2020 ble ikke året med færrest omkomne i flyulykker

Hans Olav Nyborg

Airbus A310 ødelagt av brann i Belgia – Ble solgt for kort tid siden

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer