9.8 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Hevder WOW Air vil fly igjen i oktober

Selskapet USAerospace holdt fredag en pressekonferansen hvor det ble annonsert at selskapet har investert penger ved å kjøpe opp restene etter det islandske flyselskapet WOW Air.

Selskapets direktør, Michele Ballarin, kunne fortelle at selskapet vil komme på vingene igjen i løpet av oktober måned, med det samme navnet som da det gikk konkurs.

Selskapet i USA vil ikke ut med alle detaljer rundt finansene, men kunne oppgi at det har gått inn med 85 millioner amerikanske dollar for å ta unna gjelden som WOW Air hadde på tidspunktet det gikk konkurs i mars i år.

Det nye WOW Air får sin hovedbase på Dulles-flyplassen i Washington i USA, og ikke på Island som flere andre medier har skrevet før helgen. Selskapet planlegger å legge inn den første ruten til Keflavik på Island med oppstart i slutten av oktober.

I første omgang skal selskapet opp med to fly som skal benyttes frem til 2020, men innen neste sommer skal flåten bestå av mellom 10 og 20 fly. Selskapet vil ikke ut med hvilke flytyper som skal benyttes, men flere medier peker på at en avtale rundt bruk av Airbus-fly skal ligge i bunnen av driften.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer