2.8 C
Oslo
23/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Hi-Fly Airbus A380 har ikke fløyet på fem uker

Airbus A380-flyet som ble solgt brukt til Hi-Fly Malta har ikke fløyet de siste fem ukene. Da har flyet stått stille hos flyprodusenten Airbus i Toulouse i Frankrike.

Flyet ble nærmest verdenskjent da den første kunden til å leie inn kjempe flyet som wet-lease, ble Thomas Cook, og deretter Norwegian som begge trengte ekstra kapasitet. Flyet som har fløyet hos Singapore Airlines, ble kjøpt opp brukt av Hi-Fly Malta i våres. I september fikk flyet små skader etter å ha kollidert med en flybro på Paris Charles de Gaulle-flyplassen.

Få dager senere ble flyet fløyet til Toulouse i Frankrike hvor det i følge flyselskapet skal gjennomgå teknisk service hos Airbus.

Statistikken på Flightradar24.com viser at sist flyet hadde luft under vingene var 25. oktober, da det fløy til Toulouse.

 

 

 

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer