-0.6 C
Oslo
04/03/21
Hangar.no

HiFly fikk avslutte Paris Air Show med sin Airbus A380 (Se video)

Etter at de offisielle dagene på Le Bourget var over torsdag, fikk selskapet HiFly muligheten til å vise frem sin Airbus A380 under oppvisningen på åpen dag.

HiFly har kjøpt den første brukte Airbus A380 som er omsatt i markedet siden introduksjonen i 2007. Airbus valgte naturlig nok å droppe kjempeflyet fra oppvisningene på de offisielle oppvisningene under handelsdagene i Paris. Det ettersom produksjonen er på vei til å stanse og legges helt ned.

LES OGSÅ: A380 FRAVÆR FOR FØRSTE GANG SIDEN 2007 PÅ PARIS AIR SHOW

HiFly med sitt spesielle dekorerte fly fikk æren av å avslutte oppvisningen fredag da vanlig publikum med flyentusiaster, familier og andre interesserte fikk slippe inn på den gamle flyplassen.

Her kan du se oppvisningen med A380:

Andre saker

Air Asia X fikk første A330neo overlevert – Skulle egentlig til WOW Air

Redaksjonen

JetBlue bestiller Airbus A321XLR og A220

Redaksjonen

Airbus må kutte kostnader i A350-produksjonen

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer