9.6 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

Hit vil russiske Aeroflot fly sine Airbus A350 – 13 år etter at flyene ble bestilt

Kommende vår vil det russiske flyselskapet Aeroflot motta sine første Airbus A350-fly. Nå avslører selskapet hvor de planlegger å sette inn den nye flytypen. Selskapet har 14 fly i bestilling.

I første omgang er det snakk om å bruke flyene på rute mellom Moskva og New York, samt Moskva og Beijing. Med Airbus A350-900 flyene skal Aeroflot fly med det første flyet til New York fra 29. mars 2020.

Det er 13 år siden Aeroflot la inn en bestilling på Airbus A350, i ettertiden har selskapet valgt å utsette leveransene i flere omganger etter at flytypen ble satt i produksjon.

Selskapet la inn bestilling på både A350-900 og A350-800, men denne ble kansellert senere.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer