2.8 C
Oslo
23/01/21
Hangar.no
Foto: Holiday Europe

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Det nyoppstartede bulgarske flyselskapet Holiday Europe satser alt på charterflyvninger og hadde denne uka sin første flyvning med passasjerer fra Antalya til Nürnberg. Ombord var 218 passasjerer, skriver Check-in.dk.

Selskapet har for øyeblikket ett fly i flåten, en 21 år gammel Airbus A321-maskin med reg. LZ-HEA. Flyet ble først levert til ANA i Japan i 1998 og har siden fløyet for tyrkiske Sky Airlines og Onur Air før det ble levert til Holiday Europe nå i august.

Holiday Europe, som har hovedkontor i Sofia, tar sikte på å bli størst på charterflyvninger i Europa innen 2022, blant annet ved å ha en ren Airbus-flåte. De skal i første omgang øke antallet fly i flåten fra ett til sju fram mot oktober og tilby flere destinasjoner for europeiske ferielystne. Selskapet planlegger å tilby flyreiser til 50 forskellige byer både i Egypt, Dubai, Tyrkia og Kanariøyene.

Som en del av satsningen på charter ønsker også Holiday Europe å kunne tilby wet-lease av flyene sine hvor besetning, vedlikehold og forsikring følger med i prisen.

Andre nyheter

Enter Air kjøper Boeing 737 MAX

Jan-Kåre Folstad

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer