Foto: Holiday Europe

Det nyoppstartede bulgarske flyselskapet Holiday Europe satser alt på charterflyvninger og hadde denne uka sin første flyvning med passasjerer fra Antalya til Nürnberg. Ombord var 218 passasjerer, skriver Check-in.dk.

Selskapet har for øyeblikket ett fly i flåten, en 21 år gammel Airbus A321-maskin med reg. LZ-HEA. Flyet ble først levert til ANA i Japan i 1998 og har siden fløyet for tyrkiske Sky Airlines og Onur Air før det ble levert til Holiday Europe nå i august.

Holiday Europe, som har hovedkontor i Sofia, tar sikte på å bli størst på charterflyvninger i Europa innen 2022, blant annet ved å ha en ren Airbus-flåte. De skal i første omgang øke antallet fly i flåten fra ett til sju fram mot oktober og tilby flere destinasjoner for europeiske ferielystne. Selskapet planlegger å tilby flyreiser til 50 forskellige byer både i Egypt, Dubai, Tyrkia og Kanariøyene.

Som en del av satsningen på charter ønsker også Holiday Europe å kunne tilby wet-lease av flyene sine hvor besetning, vedlikehold og forsikring følger med i prisen.

ANNONSE
Forrige artikkelKalitta Air må legge ned på Amsterdam Schiphol – Får ikke tildelt nok slots
Neste artikkelSenket TriStar ned på havets bunn