10.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Airbus

Hong Kong Airlines reddet i siste time

Flyselskapet Hong Kong Airlines, som eies av HNA-group, ble reddet sist helg i siste timen. Selskapet hadde frist på seg til lørdag med å få orden på økonomien, ellers ville driftslisensen bli trukket tilbake.

Ledelsen klarte å levere fra seg en detaljert plan for hvordan selskapets økonomi skulle forbedres. Derfor har myndigheten bestemt seg for at selskapet får fortsette driften inntil videre.

Dersom den økonomiske planen ikke skulle holde mål innen en frist, blir AOC-lisensen trukket tilbake med øyeblikkelig virkning.  Hong Kong Civil Aviation Department (CAD), Transport and Housing Bureau (THB), og the Air Transport Licensing Authority (ATLA) skal nå følge selskapet nøye fremover, dersom det ikke blir en tilfredstillende operativ drift er det over og ut.

LES OGSÅ: HONG KONG AIRLINES HAR FRIST PÅ SEG TIL LØRDAG

Andre nyheter

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer