10.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Hos Swiss blir alle en julenisse ombord

Når det sveitsiske flyselskapet Swiss skal gjennomføre sine spesialflyvninger til Lappland, og tilhørende besøk hos julenissen, starter turen med at alle ombord blir hver og en julenisse.

I flere år har flyselskapet fløyet heldige familier til en magisk førjuls opplevelse hos julenissen.

Første helgen i desember, og advent gikk den første flyturen til Rovaniemi i Finland, der noen påstår julenissen bor, og 120 personer fikk oppleve julestemning i Norden. Airbus A320-flyet som skal benyttes på turene i desember var riktig utstyr i kabinen med en nisselue til alle ombord.

Swiss har hatt stor suksess med sine førjulsturer til Lappland, og velger også dette tilbudet i år. I tillegg skal flyselskapet sørge for god julefeiring ombord i alle sine fly frem til jul.

Selv maten som serveres ombord i alle klasser skal speile at det nå er juletider. Pepperkaker, og Grittibänz er selvsagt med i serveringen.

 

Andre nyheter

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer