Hangar.no

Hotell i Japan tilbyr 737-simulator på hotellrommet

Haneda Excel Hotel Tokyo i Japan har oppgradert ett av sine hotellrom til Superior Cockpit Room. Med på rommet får du nemlig en Boeing 737-800 simulator.

Gjester som bestiller dette rommet må bestille opplæring og får med seg en flyinstruktør for å kunne bruke simulatoren. I følge hotellets nettsider er simulatoren installert på rommet som en feiring av at det er 15 år siden dørene åpnet på hotellet.

Med en plassering ved Terminal 2 på Tokyo Haneda flyplass er det kort vei fra flykabinen (eller cockpiten) til å kaste seg inn i en simulator på dette hotellrommet.

Prisen for å bo på cockpit-rommet ligger på rundt 25.000 Yen, rundt 230 USD. Skal du fly i simulatoren koster det litt mer enn selve rommet per natt, rundt 30.000 Yen, melder FOX News.

Andre nyheter

Ser du hva som mangler i denne bagasjetraktoren? Tester automatiske slike…

Hans Olav Nyborg

Richard Branson trekker seg fra salg av Virgin Atlatic-aksjer til Air France/KLM

Hans Olav Nyborg

Hong Kong Airlines har frist til lørdag med å skaffe kapital

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer