12.6 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Hvor er Uniteds første 787?

I amerikanske luftfartsmedier er det for tiden store spekulasjoner om hvor det er blitt av den første Boeing 787 som skal leveres til United Airlines. Flyet er allerede observert ferdig produsert, og kjørt ut av hangaren hvor det skal videre til å bli malt og få på deg fargeskjemaet til selskapet.

Den amerikanske bloggen Airliner Reporter har forsøkt å nøste opp i mysteriet med det forsvunne flyet. Det spekuleres nå i om ikke Boeing gjør det de kan for å holde flyet unna mulige foto og mobillinser ettersom det er høyst trolig at selskapet vil presentere et helt eget fargeskjema for 787-modellen.

United har overfor bloggen bekreftet at det vil bli en stor medieevent når flyet rulles ut av hangaren hvor det har fått sine farger og logoer på. Selskapet bekrefter også at flyet er fullført i produksjonen av flykroppen og er satt til siden i påvente av å bli malt.

Airliner Reporter som har en rekke kontakter innad mot Boeing har forsøkt å spore opp flyet i hangarene på Pain Field, uten at noen har funnet spor av flyet. Mye tyder på etter det bloggen kjenner til at det blir gjort en rekke tiltak for å gjemme flyet fram til det er malt ferdig og kommer ut av hangaren.

Vi får vente å se når tiden nærmer seg og flyet er funnet igjen og ruller ut av hangaren.

 

Andre nyheter

Qatar Airways planlegger utfasingen av Airbus A380

Hans Olav Nyborg

Aeroflot: kun fire av åtte SS100 i bruk

Hans Olav Nyborg

Armavia dropper Sukhoi

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer