12.6 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Air France har faset ut første A380 - Foto: Dresden Flughafe

I dag forlot første A380 Air France

Det aller første Airbus A380 som fases ut fra flåten til Air France, ble i dag sendt avgårde fra det franske flyselskapet, og Charles de Gaulle, og til Dresden i Tyskland.

Nå skal Elbe Flugzeugwerke gjennomføre en vedlikehold av flyet, før eierselskapet Dr. Peters får det i retur etter endt tjeneste hos Air France. Flyet F-HPJB ble levert nytt til Air France i februar 2010. Etter kun 10 år er flyet dermed ute av dansen.

Hva som skal skje med flyet fremover er ikke klart. Trolig skal Dr. Peters forsøke å legge det ut for utleie eller salg.

Andre nyheter

Nordisk leasingselskap leverte nytt fly til fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

FAA har godkjent GE9X-motoren

Hans Olav Nyborg

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer