12.8 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

I går bestilte flyselskapet nye fly – I dag får de nok en etterforskning mot seg etter uhell

Flyselskapet Air Peace ble omtalt i media mandag etter å ha lagt inn en bestilling på tre Embraer E195-E2, men tirsdagens medieomtaler handler om at selskapet på nytt blir etterforsket for brudd på sikkerheten.

Flyselskapet fra Nigeria er satt under lupen hos landets myndigheter etter nok et uhell med ett av selskapets fly, det fjerde på seks måneder.

Det var 5. november at ett av selskapets Boeing 737-500 fly fikk full stans i en av flyets to CFM56-motorer. Flyet var på vei mellom Lagos og Owerri som ligger sør i Nigeria.

Myndighetene skal nå se nærmere på om det er rutiner rundt vedlikehold eller andre årsaker til havariet på motoren. Selskapet har de siste månedene både hatt en hard landing med knekt nesehjul i tillegg til landing hvor fet fly skled av en rullebane.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer