Foto: Hans O. Nyborg

Flyr hadde i juni totalt 203 200 gjester, en økning på 36 prosent sammenlignet med mai. Fyllingsgraden ble på 78,8 prosent og måneden er preget av fulle fly til de populære feriedestinasjonene. Selskapet merket en sterk økning i trafikken etter starten av skoleferien.

– Vi har over lengre tid sett en sterk trend i trafikken, særlig etter starten av skoleferien, og vi har mange utsolgte flyvninger i sommermånedene. Juni ble like bra som forventet, og vi ser at også juli blir en god måned med høye passasjertall, sier Tonje Wikstrøm Frislid, administrerende direktør i Flyr.

I juni oppnådde Flyr 336 millioner setekilometer (ASK), med en fyllingsgrad på 78,8 prosent. Selskapet hadde i gjennomsnitt ti operative fly i måneden. Yield endte på NOK 0,55.

Enhetsinntekten (PASK) for juni var NOK 0,45 og gjennomsnittlig PASK siden første flyvning i juni 2021 er NOK 0,33. Flyr oppnådde i juni en regularitet på 98,9 prosent og en ankomstpunktlighet på 61,9 prosent.

Flyr har nå en flåte på totalt 10 fly, og får i løpet av sommeren levert ytterlige to fabrikknye Boeing 737-8. Ved utgangen av juni har Flyr 43 årsverk per fly, som er i henhold til plan for å nå målsatt kostnadsnivå.  

ANNONSE
Forrige artikkelFår unntak for Ukraina-flyvninger
Neste artikkelBekymret for reisende og passasjerer