14.3 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

IAG avviser artikkel i Spansk avis om snarlig nytt bud på Norwegian

Den spanske avisen Okdiaro skrev torsdag at selskapet bak British Airways og Iberia, IAG, skal forberede et nytt bud på Norwegian. I følge den spanske avisen skal det være snakk om et bud tilsvarende 10,59 milliarder kroner.

Avisen skriver at budet er under forberedelse overfor aksjonærene i Norwegian, og at det vil bli forelagt selskapet innen 15 dager.

IAG på sin side avviser dette og sier til E24 at dette ikke medfører riktighet.

– Vi har sagt at vi ikke lenger er interessert i Norwegian flere ganger de siste månedene. Ingenting er forandret, sier IAGs pressetalskvinne til E24.  

IAG var en av aktørene som i 2018 forsøkte seg på å legge inn et bud på kjøp av Norwegian, uten at dette førte til et salg. Norwegian ønsker ikke å uttale seg om saken skriver E24.

Andre nyheter

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

Ber norske myndigheter om hjelp – Kommer ikke gjennom vinteren uten

Hans Olav Nyborg

Widerøe flytter alt av vedlikehold hjem til Norge

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer