10.1 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

IAG-direktøren går av i mars

Den profilerte direktøren for selskapet IAG ( International Airlines Group ), Willie Walsh har bestemt seg for å gå av. Walsh går av både som direktør for selskapet og trer ut av styret 26. mars i år.

I følge en pressemelding er det Luis Gallego, som skal ta over som direktør for IAG. Gallego er i dag direktør for datterselskapet Iberia i Spania.

-Det har vært et privilegium å ha vært medvirkende i etableringen og utviklingen av IAG. Jeg har hatt gleden av å jobbe med mange eksepsjonelle mennesker de siste 15 årene i British Airways og i IAG. Luis har vært et kjernemedlem i teamet og har vist ekte lederskap gjennom årene, og jeg er ikke i tvil om at han vil bli en stor administrerende direktør i IAG, sier Walsh i en pressemelding.

IAG eier selskap som British Airways, Iberia, Aer Lingus, LEVEL, Vueling og IAG Cargo.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer