IAG Cargo har satt en egen rekord i transport av frakt ombord i en Airbus A350-1000. Hele 48,5 tonn med frakt ble sendt med ett av British Airways fly mellom Bangalore og London.

Flyvningen fra India ble gjennomført i juli måned, og det var kun pilotene og frakten ombord. Dette er en av mange rekorder IAG har satt i eget selskap de siste 12 månedene, hvor passasjerfly er benyttet til å kun fly med frakt, også i kabinen. Denne siste rekorden er den største selskapet har hatt.

Frakten som ble hentet i India besto av friske grønnsaker, korn og medisinsk utstyr. For ett år siden fraktet IAG Cargo 50 tonn frakt ombord på en Boeing 777-300, også denne tilhørende British Airways.

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988. E-post: hansolav@hangar.no