14.5 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no

IAG selger seg ut av Norwegian – Utelukker fremtidig bud

IAG-gruppen har valgt å selge sein lille andel av aksjer i Norwegian. Selskapet som eier både British Airways, Iberia og Vueling, skriver i en melding at det heller ikke lengre er aktuelt med et kjøp av hele Norwegian.

Dermed raste aksjekursene til Norwegian på børsen, og endte på det laveste siden 2012.

Per Hansen i meglerhuset Nordnet skriver til sine klienter at Norwegians økonomi er under sterkt press, og et salg av aksjeposten til IAG vil gi et stort press på selskapets aksjer i tillegg til at det vil gjøre det tøffere for Norwegian å skaffe mer kapital, skriver Reuters.

 

Andre nyheter

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Siste: Lufthansa Airbus A380 er historie

Hans Olav Nyborg

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer