10.7 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: HANS OLAV NYBORG

Icelandair får statlig lånegarantier

Det islandske flyselskapet Icelandair har fått en statlig lånegaranti på opp til 102 millioner euro. Lånegarantien er på 90 prosent, og forutsetter at den benyttes mot selskapets flygende operasjoner til og fra Island for å opprettholde disse.

For at selskapet skal kunne få del av lånegarantien er det en forutsetning at den kommende aksjeutvidelsen blir suksessfull, og at det innleveres et sluttregnskap etter dette.

EFTAs overvåkningsorgan har godkjent at staten på Island kan bidra med lånegarantien til flyselskapets drift, melder det islandske nettstedet MBL.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer