Hangar.no
Foto: HANS OLAV NYBORG

Icelandair får statlig lånegarantier

Det islandske flyselskapet Icelandair har fått en statlig lånegaranti på opp til 102 millioner euro. Lånegarantien er på 90 prosent, og forutsetter at den benyttes mot selskapets flygende operasjoner til og fra Island for å opprettholde disse.

For at selskapet skal kunne få del av lånegarantien er det en forutsetning at den kommende aksjeutvidelsen blir suksessfull, og at det innleveres et sluttregnskap etter dette.

EFTAs overvåkningsorgan har godkjent at staten på Island kan bidra med lånegarantien til flyselskapets drift, melder det islandske nettstedet MBL.

Andre nyheter

Wizz Air lanserer nye ruter fra Oslo i mai

Redaksjonen

Danmark innfører forbud mot flyvninger fra Dubai i fem døgn

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer