Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Icelandair håper på sommeren 2021

I sommerprogrammet fra mai til september skal Icelandair betjene 32 byer; 22 i Europa og 10 i Nord-Amerika. Norge får opptil 13 flyvninger per uke til Oslo og Bergen.

I 2021 vil Icelandair fortsette å fokusere på sine viktigste markeder til og fra Island, samt å tilby ruter mellom Europa og Nord-Amerika. Rutenettet vil bli forenklet, noe som styrker Icelandairs fleksibilitet til å reagere raskt på de skiftende markedsforholdene og tilpasse kapasiteten etter etterspørsel til enhver tid.

Totalt sett antas setekapasiteten å være rundt 25-30 prosent mindre enn samme periode i 2019 på grunn av effekten av koronapandemien.

– Til tross for vanskelige forhold på grunn av koronasituasjonen, er det viktig å se fremover og være godt forberedt på å handle så snart situasjonen i verden forbedres. Vår tidsplan for 2021 gjenspeiler dette. Vi er forpliktet til å tilby effektive ruter til og fra Island, samt attraktive alternativer over Atlanterhavet. Island vil fortsette å være et populært turistmål og det ideelle stedet å besøke i tider som disse. Her er det er trygt, rent, sunt og romslig med en liten befolkning, sier administrerende direktør  i Icelandair, Bogi Nils Bogason.

For å møte kundenes behov i usikre tider, har Icelandair innført en bestillingspolicy som gir kundene en fleksibel service- og reiseopplevelse. Blir flyet kansellert, vil Icelandair sørge for at man får reist via andre Icelandair-destinasjoner eller gjennom partnerflyselskaper uten ekstra kostnad for passasjeren. De som velger å ikke reise når flyet er kansellert, kan enkelt endre reisedatoer uten endringsgebyr, motta en reisekupong som er gyldig i tre år eller få full refusjon.For de som ønsker å endre en kommende flytur, har Icelandair også frafalt endringsgebyret for alle bestillinger, slik at passasjerer kan endre reisetidspunkt når som helst eller be om en reisekupong.

Andre nyheter

Spørretime: Kaller Wizz Air for useriøst flyselskap

Hans Olav Nyborg

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer