Foto: Hans Olav Nyborg

I sommerprogrammet fra mai til september skal Icelandair betjene 32 byer; 22 i Europa og 10 i Nord-Amerika. Norge får opptil 13 flyvninger per uke til Oslo og Bergen.

I 2021 vil Icelandair fortsette å fokusere på sine viktigste markeder til og fra Island, samt å tilby ruter mellom Europa og Nord-Amerika. Rutenettet vil bli forenklet, noe som styrker Icelandairs fleksibilitet til å reagere raskt på de skiftende markedsforholdene og tilpasse kapasiteten etter etterspørsel til enhver tid.

Totalt sett antas setekapasiteten å være rundt 25-30 prosent mindre enn samme periode i 2019 på grunn av effekten av koronapandemien.

– Til tross for vanskelige forhold på grunn av koronasituasjonen, er det viktig å se fremover og være godt forberedt på å handle så snart situasjonen i verden forbedres. Vår tidsplan for 2021 gjenspeiler dette. Vi er forpliktet til å tilby effektive ruter til og fra Island, samt attraktive alternativer over Atlanterhavet. Island vil fortsette å være et populært turistmål og det ideelle stedet å besøke i tider som disse. Her er det er trygt, rent, sunt og romslig med en liten befolkning, sier administrerende direktør  i Icelandair, Bogi Nils Bogason.

For å møte kundenes behov i usikre tider, har Icelandair innført en bestillingspolicy som gir kundene en fleksibel service- og reiseopplevelse. Blir flyet kansellert, vil Icelandair sørge for at man får reist via andre Icelandair-destinasjoner eller gjennom partnerflyselskaper uten ekstra kostnad for passasjeren. De som velger å ikke reise når flyet er kansellert, kan enkelt endre reisedatoer uten endringsgebyr, motta en reisekupong som er gyldig i tre år eller få full refusjon.For de som ønsker å endre en kommende flytur, har Icelandair også frafalt endringsgebyret for alle bestillinger, slik at passasjerer kan endre reisetidspunkt når som helst eller be om en reisekupong.

ANNONSE

Legg inn kommentar:

Skriv din kommentar
Ditt navn:

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.