11.5 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no
Foto: AirBaltic

Icelandair inngår samarbeide med airBlatic

Det islandske flyselskapet Icelandair har inngått en code-share avtale med det baltiske flyselskapet airBaltic. Avtalen skal gi de to selskapene større fleksibilitet og mulighet for å selge billetter til begge selskapenes nettverk av ruter.

For kundene til airBaltic blir dermed Island og Nord-Amerika et lettere tilgjengelig marked heter det i en pressemelding. For kundene til Icelandair vil markedet i de baltiske landene bli mer tilgjengelig, samt en rekke land i Europa, der Icelandair ikke flyr.

Andre nyheter

Widerøe får fly Evenes – Bodø med statlig kontrakt

Hans Olav Nyborg

Airbus leverer første nye helikopter med fem rotorblader til Norsk Luftambulanse

Hans Olav Nyborg

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer