Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Icelandair kansellerer kjøp av fire 737 MAX-fly

Det islandske flyselskapet Icelandair har valgt å kansellere fire av de gjenstående Boeing 737 MAX-flyene som er i bestilling. Det melder islandske medier.

Flyselskapet har kommet frem til en avtale med flyprodusenten Boeing, hvor bestillingen som i utgangspunktet var på 16 MAX-fly, reduseres med fire fly.

Det er allerede levert seks slike fly til Island, de neste flyene blir nå utsatt med oppstart av leveranse igjen i andre kvartal 2021, nærmere juni måned.

De resterende seks flyene skal være overlevert Icelandair innen utgangen av mars 2022, noe som er en betingelse for avtalen.

Icelandair har både 737 MAX-8 og MAX-9 i sin flypark.

Andre nyheter

Triste tall for Norwegian i november

Hans Olav Nyborg

Over 3,3 milliarder i tap for SAS i fjerde kvartal

Hans Olav Nyborg

Stanser utbetaling av refusjon gjennom reisebyråer

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer