Icelandair lanserer rute til Lisboa

Foto: Hans Olav Nyborg

 Icelandair lanserer en ny rute til Lisboa, og fortsetter med det å utvide sitt omfattende rutenettverk. Fra 11. oktober vil Icelandair operere to flyvninger i uken til Lisboa.

Samtidig som Icelandair annonserer Lisboa som ny destinasjon, bekrefter det islandske flyselskapet at de også har inngått en intensjonsavtale med det portugisiske flyselskapet TAP Air Portugal for å styrke deres strategiske partnerskap. Flyselskapene er på god vei mot en kodedelingsavtale, som vil tillate passasjerer å sømløst reise på tvers av de to flyselskapenes nettverk.

– Vi er veldig glade for å kunngjøre Lisboa som det siste tilskuddet til vårt omfattende rutenettverk og samtidig øke vårt partnerskap med TAP Air Portugal. Lisboa har mye å tilby for våre reisende, og det økte partnerskapet vil åpne for praktiske reisekorridorer til destinasjoner i Brasil og Afrika, sier Bogi Nils Bogason, administrerende direktør i Icelandair.

Både TAP Air Portugal og Icelandair er kjent for sine stopover-tilbud, der de tilbyr sine reisende muligheten til å oppleve flyselskapenes hjemland på vei fra en destinasjon til en annen, uten å trenge ekstra flybillett.

– Partnerskapet med Icelandair vil berike porteføljen av reisevalg og destinasjoner som vi tilbyr kundene i hele vårt nettverk. Gjennom et samarbeid med Icelandair vil vi kunne tilby sømløse flyreiser til Island, en av de mest spennende destinasjonene i Europa. Samarbeidet vil også etablere Lisboa som et knutepunkt for Icelandair-kunder som vil videre med vårt rutenettverk, sier Luís Rodrigues, administrerende direktør i TAP Air Portugal.

ANNONSE
Forrige artikkelThai Airways; Var viktig å få på plass Oslo-ruten igjen
Neste artikkelTurkish Airlines bestiller flere fraktfly