8.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Icelandair leier inn ekstern 757 i sommer

Det islandske flyselskapet Icelandair har på nytt måtte ta grep rundt utfordringer med kapasiteten mens 737 MAX står på bakken.

Selskapet har ved siden av sine egne Boeing 757 og 767 leid inn en Boeing 767 fra selskapet EuroAtlantic i Portugal, og nå er dte inngått avtale om wet-lease fra et spansk selskap.

Wet-leaseavtalen er inngått med det spanske selskapet Privilege Style, om å leie inn en Boeing 757 med mannskap. Leieperioden er fra 15. mai og strekker seg til slutten av september i år.

Flyet skal benyttes på europeiske og amerikanske ruter fra Island.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer