Foto: Hans Olav Nyborg

Det islandske flyselskapet Icelandair lanserer nå sitt vinterprogram for vinteren 2023 til 2024. I følge flyselskapet er dette det mest omfattende vinterprogrammet i flyselskapets historie.

Flyselskapet vil stase med en kapasitetsøkning på 17 prosent sammenliknet med 2019. Det omfattende vinterprogrammet er enda et ledd i flyselskapets store satsing fremover, heter det i en pressemelding.

Icelandair vil kommende vinter fly til 36 destinasjoner, der frekvensen til flere destinasjoner er økt og populære sesongruter blir til helårsruter. For første gang er også dagsflyvninger til New York og Boston lagt til vinterprogrammet, der det vil bli 21 ukentlige flyvninger mellom Reykjavik og New York, og 11 ukentlige flyvninger mellom Reykjavik og Boston.

– Som følge av sterk etterspørsel introduserer vi nå vårt mest omfattende vinterprogram til dags dato. Vi har kunnet utvide tidligere sesongbaserte ruter til helårsruter og øke frekvensen på andre ruter i hele nettverket vårt for den kommende vintersesongen. Vi ser alltid etter ytterligere muligheter for å optimalisere nettverket vårt slik at vi kan gjøre enda flere reisealternativer tilgjengelige for passasjerene våre, sier Tomas Ingason, Chief Revenue Officer i Icelandair.

Nye helårsdestinasjoner

På grunn av større etterspørsel og sterk kommersiell ytelse har rutene selskapet flyr til Roma, Barcelona, Raleigh-Durham, Baltimore og Vancouver alle nå blitt oppgradert fra sesongbaserte ruter til å bli helårsruter fra den kommende vintersesongen.

Det utvidede rutenettverket vil i følge flyselskapet selv gi Icelandairs passasjerer større valgmuligheter og fleksibilitet fra knutepunktet i Reykjavik. I tillegg til utvidelsen av flere sesongbaserte ruter har flyselskapet også innført en rekke frekvensendringer på populære ruter.

Dette inkluderer blant annet daglige flyvninger fra Keflavik til Chicago, Minneapolis og München.

ANNONSE
Forrige artikkelBoeing slo Airbus for første gang på fem år
Neste artikkelIrsk flyselskap har fått lisens for leveranse av frakt med droner