Hangar.no
Foto: HANS OLAV NYBORG

Icelandair-musikkfestival skal strømmes fra Island

Strømmekonserten Live from Reykjavik arrangeres 13. og 14. november av Islands største festival Iceland Airwaves og Icelandair, som erstatning for den fysiske festivalen som skulle ha vært.

I mer enn 20 år har Reykjavik og Icelandairs fly blitt fylt opp av festivalgjengere fra hele verden i begynnelsen av november. Iceland Airwaves er en av Islands største festivaler, med rundt 8000 besøkende årlig.Som så mange andre festivaler ble Reykjaviks største musikkbegivenhet satt på vent i år. Likevel snudde teamet seg rundt sammen med partnere og sponsorer for å sikre festivaldeltagere et godt alternativ. Nå er det klart for en ambisiøs festival med 100 prosent islandsk innhold.

Live from Reykjavik vil gi alle som har gått glipp av reiser og musikkfestivaler mulighet til å oppleve Islands ånd trygt hjemme i egen stue. På konsertlisten står Of Monsters and Men, Ásgeir og Eurovision-favorittene Daði Freyr og Hatari, sammen med et titalls andre. Konsertene vil foregå på ikoniske steder over hele Reykjavik som Iðnó Gamla Bío og Reykjavík kunstmuseum.

– Vi ønsket å finne en måte å fremme det enorme musikktalentet på Island. Samtidig er dette en måte å støtte en sterkt rammet bransje gjennom kreative løsninger. Å ha alle disse artistene på Island på samme tid skjer kanskje aldri igjen. Derfor griper vi muligheten nå som vi har sjansen, sier festivalsjef Ísleifur Þórhallsson.

Icelandair er en av festivalens hovedsponsorer og for dem er det viktig å fortsette og knytte folk sammen.

– Vi vet at internasjonale reiser ikke er mulig for så mange akkurat nå, så vi er synes det er kult å fortsatt kunne dele Islands ånd med våre kunder og hele verden, selv om det blir på en annerledes måte i år, sier markedsdirektør i Icelandair, Gísli S. Brynjólfsson.»

Andre nyheter

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Norwegian-eier dumper aksjer

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer