Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Oppdatert: Icelandair sender tre Boeing 757 ut av flåten

Icelandair har valgt å sende tre av sine Boeing 757 ut av flåten. Allerede torsdag morgen ble det første flyet sendt avgårde fra Reykjavik til USA, der flyene har fått ny eier.

I følge flyselskapet er det totalt tre 757 som i denne omgangen blir faset ut og sendt over dammen. To av flyene er bygget i 1994, ett i 2000

De neste to flyene skal i følge selskapet følge etter dette første, i løpet av de neste ukene.

Selskapet har 25 Boeing 757 i flåten av 200-serien, og vil om noen uker ha tilbake 21 fly av denne typen. I tillegg er det to Boeing 757-300 i flåten.

Boeing 757 skal erstattes med selskapets 737 MAX-fly når de er godkjent igjen for å kunne fly.

OPPDATERING: Flyselskapet har opplyst at informasjon hos islandske medier er ufullstendig, lenke med pressemelding er lagt inn.

Andre nyheter

Icelandair-musikkfestival skal strømmes fra Island

Hans Olav Nyborg

SAS mottok første Airbus A321LR

Hans Olav Nyborg

Avinor skal vurdere sjømatsenter på Gardermoen på nytt

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer