Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Icelandair sier opp 2000 ansatte

Det islandske flyselskapet Icelandair har valgt å måtte si opp 2000 ansatte. Selskapet skriver i en pressemelding at koronakrisen har truffet luftfarten hardt, og at det vil bli begrenset med operasjoner for selskapet fremover.

Selskapet vil fortsette å ha sine ansatte permittert i en 50 prosent stilling, mens de som har 100 prosent stilling i disse tider må gå ned i lønn.

I følge selskapet er disse tiltakene tøffe for et selskap å ta, men den usikre fremtiden gjør at selskapet ikke ser andre muligheter.

Selskapet hadde i fjor 4600 ansatte totalt.

Andre nyheter

Wizz Air lanserer nye ruter fra Oslo i mai

Redaksjonen

Danmark innfører forbud mot flyvninger fra Dubai i fem døgn

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer