Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Icelandair sikrer seg salg og tilbakeleie av MAX-fly

Det islandske flyselskapet Icelandair og moderselskapet Icelandair Group har sikret seg finansiering av forskuddsbeløpene for de kommende 737 MAX-flyene som skal leveres fra Boeing.

Avtalen med BOC Aviation er på rundt 200 millioner amerikanske dollar og inkluderer også salg og tilbakeleie-avtale for fremtidige Boeing 737 MAX fly.

Avtalen med finansieringsselskapet er i følge islandske medier inngått for de kommende leveransene fra Boeing i 2019 og frem til mars 2020.

Ett av flyene skal leveres i 2019 det andre i 2020. Tilbakeleieavtalen er gjort med en tidsperiode på 12 år, og en opsjon på ytterligere 30 måneder forlengelse dersom ønsket.

Andre nyheter

Icelandair-musikkfestival skal strømmes fra Island

Hans Olav Nyborg

SAS mottok første Airbus A321LR

Hans Olav Nyborg

Avinor skal vurdere sjømatsenter på Gardermoen på nytt

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer