13 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Icelandair utsetter dato for 737 MAX flyvninger til mai 2020

Det islandske flyselskapet Icelandair har valgt å utsette datoen for når 737 MAX-flyene er i trafikk igjen, til mai neste år.

Flyselskapet skriver i en pressemelding at selskapet vil klare seg uten MAX-flyene, også det neste halve året. I utgangspunktet skulle flere av selskapets Boeing 757 blitt faset ut i løpet av det kommende året, men dette er nå blitt satt på vent.

I tillegg har selskapet valgt å leie inn tre Boeing 737-800 fly for å ta unna deler av trafikken på vårparten neste år. I dag har selskapet seks Boeing 737 MAX parkert på bakken, i tillegg til flere nye MAX-fly som er bygget og står i Seattle.

LES OGSÅ: ICELANDAIR FLYTTER MAX-FLYENE TIL FRANKRIKE

Icelandair har flere 737 MAX som er produsert ferdig men står lagret i Seattle i påvente av at flyene kan fly igjen. Foto. Hans O. Nyborg

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer