Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Icelandair vurderer A321neo

Det islandske flyselskapet Icelandair vurderer å bytte ut sin flyflåte med Boeing 757 til Airbus A321neo. Det er i forbindelse med selskapets langtidsplanlegging at det nå vurderes hva som skal skje med Boeing 757 som i dag utgjør hoveddelen av selskapets flåte.

Innen 2025 skal flyselskapet ha 50 fly i flåten og det med hovedsakelig Boeing 737 MAX 8 og 9 som da utgjør store deler av flåten. Til slutt skal selskapet stå tilbake uten Boeing 757 og kun MAX-fly, men nå åpner ledelsen for å se på om Airbus A321neo kan være et riktig alternativ skriver FlighGlobal.

Icelandair vurderer å bytte ut alle Boeing-flyene, også MAX-flyene slik at det blir en enhetsflåte med kun Airbus-fly.

Selskapet opererer i dag 23 Boeing 757 og fem Boeing 767 i tillegg til en rekke 737 MAX som for tiden står på bakken. Tre nye MAX-fly er også klare for levering hos Boeing i Seattle, når disse får lov å fly igjen.

Andre nyheter

MDG vil ha el-fly på plass nå – Mener det er tull å senke flyprisene på kortbanenettet

Hans Olav Nyborg

Fraktselskap starter ny rute til Oslo Lufthavn

Hans Olav Nyborg

Norwegian-fly måtte tilbake til terminalen på Gardermoen – Hadde en passasjer for mye

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer