Hangar.no
Flyet som havarerte dagen før, fotografert på Gardermoen Foto: Inger Bjørndal Foss

Ikke funnet årsak til havari med Cessna-fly fra Oslo til Aarhus

Den danske havarikommisjonen har så langt ikke funnet årsaken til at et Cessna 560XL fra Tyskland, havarerte under landing på flyplassen Tirstrup ved Aarhus natt til tirsdag.

Flyet var leid inn av et selskap som står bak artisten Pink, som hadde hatt konsert i Oslo. Flyet tok av fra Gardermoen mandag kveld med elleve personer ombord, artisten var selv ikke med flyet.

Det var under landing at flyet skal ha fått tekniske problemer og endte opp med å ta fyr. Flyet skal ha blitt totalskadd og skal ikke kunne klare å komme på vingene igjen i følge danske medier.

Cessna-maskinen eies av selskapet Aerowest og er bygget i 2008. Ingen ble skadet under landingen.

Andre nyheter

Fakta: 2020 ble ikke året med færrest omkomne i flyulykker

Hans Olav Nyborg

Airbus A310 ødelagt av brann i Belgia – Ble solgt for kort tid siden

Hans Olav Nyborg

Måtte nødlande Antonov 124 – skled av rullebane

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer