Hangar.no
Flyet som havarerte dagen før, fotografert på Gardermoen Foto: Inger Bjørndal Foss

Ikke funnet årsak til havari med Cessna-fly fra Oslo til Aarhus

Den danske havarikommisjonen har så langt ikke funnet årsaken til at et Cessna 560XL fra Tyskland, havarerte under landing på flyplassen Tirstrup ved Aarhus natt til tirsdag.

Flyet var leid inn av et selskap som står bak artisten Pink, som hadde hatt konsert i Oslo. Flyet tok av fra Gardermoen mandag kveld med elleve personer ombord, artisten var selv ikke med flyet.

Det var under landing at flyet skal ha fått tekniske problemer og endte opp med å ta fyr. Flyet skal ha blitt totalskadd og skal ikke kunne klare å komme på vingene igjen i følge danske medier.

Cessna-maskinen eies av selskapet Aerowest og er bygget i 2008. Ingen ble skadet under landingen.

Andre nyheter

NTSB: Minst tre flyhavari i USA daglig – Skuffende tall

Hans Olav Nyborg

Slik så dekket ut etter landingen – Flyskroget fikk skader av dekkrestene

Hans Olav Nyborg

FAA kritiske til at Southwest Airlines flyr 49 Boeing 737 som mangler dokumentasjon

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer