9.4 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no

Ilyushin-fly skled av rullebane i Russland

Et Ilyushin IL-18 fraktfly fra selskapet NPP Mir skled av rullebanen på flyplassen ved Naryan-Mar, hovedstaden i Nenetsk autonome okrug i Russland. Byen ligger på elva Petsjoras høyre bredd, rundt 100 km fra Barentshavet og 1550 km nordøst for Moskva.

Rullebanen skal ha vært svært glatt da flyet gikk inn for landing. Ingen av de syv personene som var i flyet kom til skade, men flyets propellblader fikk hard medfart i forbindelse med at flyet endte opp utenfor rullebanen.

Russiske medier melder at flyet trolig kan settes i stand igjen og fortsette driften som fraktfly. Flyet av typen Ilyushin IL-18GR IL18 ble bygget i 1967.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer